صادرات خرما

گواهی ایمنی مواد غذایی، همراه با آزمایشات آزمایشگاهی قابل اعتماد و مکرر، تصویر مثبتی را برای صادرکنندگان خرما به کشورها ایجاد می کند. تولید پایدار و اجرای استانداردهای مسئولیت اجتماعی شرکتی مزایای بیشتری را برای تامین کنندگان فراهم می کند. ایران صادر کننده‌ی خرما به کشورهای عمان، قطر، عراق تاجیکستان، روسیه، بلاروس ‌و دیگر کشورها است.
الزامات کیفیت اولیه برای صادرات خرما عبارتند از:
عدم وجود حشرات، آسیب، کپک، تخمیر و بو یا طعم خارجی.
میزان رطوبت حداکثر 26% برای انواع قند نیشکر و 30% برای انواع شکر معکوس. با این حال، برای خرمای در حالت طبیعی، حداکثر رطوبت 30٪ است.
الزامات بسته بندی : در بسته بندی فله، خرما معمولاً در جعبه های کارتنی با یک آستر پلی اتیلن در داخل بسته بندی می شود. بسته بندی فله معمولاً 5 کیلوگرم است اما گاهی اوقات وزن آن 10 کیلوگرم است. برای بسته بندی خرده فروشی، جعبه های کارتنی کوچکتر یا سینی های پلاستیکی رایج ترین هستند. اندازه بسته بندی های خرده فروشی بین 250 گرم تا 1 کیلوگرم متغیر است. خرما را می توان به صورت فشرده (برای قرار گرفتن بهتر در ظروف)، بدون فشار (بدون نیروی مکانیکی) و به صورت خوشه ای (با ساقه دسته اصلی متصل شده) بسته بندی کرد. برخی از تولیدکنندگان خرما را در بسته بندی های خرده فروشی همراه با یک چوب پلاستیکی که شبیه ساقه مرکزی است بسته بندی می کنند. خرمای خشک را می توان برای مدتی در دمای محیط نگهداری کرد، اما بهتر است در یخچال در دمای 4 تا 10 درجه سانتی گراد نگهداری شود. در دمای بالاتر از 25 درجه سانتیگراد، شربت یا عسل خرما ممکن است از بسته بندی خارج شود. ماندگاری خرما در هر رقم متفاوت است. همچنین در صورتی که خرما در فضایی بی اثر در خلاء بسته بندی شود، مدت زمان ماندگاری می تواند طولانی شود.

صادرات بهترین خرما از ایران

خرمای ایرانی از جمله خرمای مضافتی ، خرمای زاهدی ، خرمای کبکاب ، خرمای ربی و خرمای پیاروم صادر می شود. ایران در حال حاضر دومین صادرکننده خرما در جهان است. سالانه بیش از هفت میلیون تن خرما در جهان تولید می شود که خرمای ایران با تولید یک میلیون تن پس از مصر، رتبه دوم تولید و 14 درصد خرمای جهان را دارد.

مزایای خرما

خرمای ایرانی می تواند خواص بسیار خوبی برای سلامتی داشته باشد. اگر در روز فقط 3 عدد خرما بخورید، نتیجه آن را خواهید دید. منابع غذایی در خرما خواص این میوه کوچک شگفت انگیز است. اگر عادت به خوردن تنها سه عدد خرما در روز دارید، دیگر کمبود بسیاری از ویتامین ها در بدن خود نخواهید داشت. خرما حاوی پتاسیم، فیبر، منگنز، ویتامین B-6 و منیزیم است. خوردن خرما و بهبود دستگاه گوارش خوردن خرما می تواند سلامت دستگاه گوارش شما را بهبود بخشد. خرما یکی از غذاهای عالی برای سلامت دستگاه گوارش است. اگر مشکلاتی مانند IBS، یبوست یا بسیاری دیگر از مشکلات گوارشی دارید خرما می تواند علائم این مشکلات را کاهش دهد. علاوه بر این، خرما می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد و از مدت ها قبل توسط پزشکان به عنوان درمانی برای هموروئید توصیه شده است. خرما مسکن است خرما از دیرباز به عنوان مسکن و دارویی برای تسکین درد و کمک به تورم تجویز می شده است. محققانی که روی 69 زن مطالعه کردند، به این نتیجه رسیدند که اگر زنان 4 هفته قبل از زایمان خرما بخورند، می توانند زایمان بهتری داشته باشند و درد کمتری را تجربه کنند. خوردن خرما همچنین می تواند به کاهش وزن بعد از زایمان کمک کند.

انواع خرمای ایران

خرمای سایر : خرمای سایر یکی از انواع خرمای صادراتی ایران است که آمار صادرات سالیانه بالایی دارد و در نخلستان های استان خوزستان به صورت گسترده کشت می شود و از نظر ارزش غذایی و شکر در دنیا بی نظیر است. خرماهای سایر دارای رنگ ارغوانی روشن، رطوبت نسبی 18 درصد، نیمه خشک، طعم خوب و اندازه متوسط هستند. نام دیگر خرمای سایر (خرمای استعمران) است.
خرمای مضافتی : خرمای مضافتی در شهرستان بم استان کرمان و شهرستان های همجوار کشت می شود که بیشترین تولید خرمای صادراتی از ایران را دارد. دارای بافت نرم، سایز متوسط، رطوبت 20 درصد با پوست نازک و مشکی می باشد. که طعم بسیار خوبی دارد.
خرمای زاهدی : خرمای زاهدی یکی از انواع خرمای صادراتی ایران با ارزش صادراتی بالا است که در استان های فارس و بوشهر به صورت گسترده کشت می شود. خرمای زاهدی نوعی خرمای خشک است که دارای رنگ قهوه ای مایل به زرد با محتوای قند زیاد است که در خاورمیانه، پاکستان و هند مشتریان خاص خود را دارد.
خرمای کبکاب : خرمای کبکاب یکی دیگر از انواع خرمای صادراتی ایران است که در منطقه دشتستان استان بوشهر و منطقه کازرون استان فارس به صورت گسترده کشت می شود و سالانه بیش از 50 هزار تن از این نخلستان ها برداشت می شود. خرمای کباب یکی از بهترین انواع خرما برای مصرف مستقیم و مصارف صنعتی است که در صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارد.
خرمای خاخام : خرمای خاخام یکی از انواع خرمای ایران است که می توان گفت بومی استان سیستان و بلوچستان بوده و یکی از انواع خرمای صادراتی ایران است و یکی از مرغوب ترین خرمای تولید شده در ایران به شمار می رود. نام دیگر خرمای خاخام (خرمای ربی) است.
خرمای پیارم : خرمای پیارم از مرغوب ترین انواع خرمای ایران است که در جنوب کشور و در منطقه حاجی آباد استان هرمزگان به طور گسترده کشت می شود. این خرما به دلیل طعم عالی و مواد مغذی فراوان از محبوبیت بالایی برخوردار است و جایگاه ویژه ای در بین مصرف کنندگان خرما دارد.
ایران به عنوان تامین کننده غالب خرمای ایرانی در بین سه کشور برتر دنیا قرار دارد و به دلیل آب و هوای مناسب (گرم و مرطوب) در جنوب کشور، همه ساله خرمای ایرانی را در مقادیر زیادی تولید و صادر می کند. آنچه خرمای ایران را متمایز می کند، کیفیت با قیمت مناسب برای صادرکنندگان و واردکنندگان خرما، خریداران عمده، توزیع کنندگان و غیره است. تاجیکستان، بلاروس، قرقیزستان، فرانسه، هند، روسیه، عراق، کانادا، ترکیه، مغولستان، اوکراین، قطر و بسیاری دیگر از کشورهای واردکننده خرما از ایران هستند.
دسترسی سریع
پیوند ها
اطلاعات تماس با ما
تلفن: 02171057522 - 02122636396
موبایل: 09123116977
ایمیــل: safiran.event@gmail.com
 
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به هولدینگ سفیران (بازرگانی 77) می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح