خرمای ایرانی از جمله خرمای مضافتی ، خرمای زاهدی ، خرمای کبکاب ، خرمای ربی و خرمای پیاروم صادر می شود. ایران در حال حاضر دومین صادرکننده خرما در جهان است. سالانه بیش از هفت میلیون تن خرما در جهان تولید می شود که خرمای ایران با تولید یک میلیون تن پس از مصر، رتبه دوم تولید و 14 درصد خرمای جهان را دارد.
خرمای ایرانی می تواند خواص بسیار خوبی برای سلامتی داشته باشد. اگر در روز فقط 3 عدد خرما بخورید، نتیجه آن را خواهید دید. منابع غذایی در خرما خواص این میوه کوچک شگفت انگیز است. اگر عادت به خوردن تنها سه عدد خرما در روز دارید، دیگر کمبود بسیاری از ویتامین ها در بدن خود نخواهید داشت. خرما حاوی پتاسیم، فیبر، منگنز، ویتامین B-6 و منیزیم است. خوردن خرما و بهبود دستگاه گوارش خوردن خرما می تواند سلامت دستگاه گوارش شما را بهبود بخشد. خرما یکی از غذاهای عالی برای سلامت دستگاه گوارش است. اگر مشکلاتی مانند IBS، یبوست یا بسیاری دیگر از مشکلات گوارشی دارید خرما می تواند علائم این مشکلات را کاهش دهد. علاوه بر این، خرما می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد و از مدت ها قبل توسط پزشکان به عنوان درمانی برای هموروئید توصیه شده است. خرما مسکن است خرما از دیرباز به عنوان مسکن و دارویی برای تسکین درد و کمک به تورم تجویز می شده است. محققانی که روی 69 زن مطالعه کردند، به این نتیجه رسیدند که اگر زنان 4 هفته قبل از زایمان خرما بخورند، می توانند زایمان بهتری داشته باشند و درد کمتری را تجربه کنند. خوردن خرما همچنین می تواند به کاهش وزن بعد از زایمان کمک کند.