ایران گوشت قرقاول را به کشورهای صادر میکند از جمله: عمان، قطر، پاکستان، قزاقستان، عراق و دیگر کشورها صادر میکند. قرقاولها از دیرباز مورد علاقه خانوادههای سلطنتی در اروپا و آسیا بودهاند و با طعم ملایم که بدون آنتیبیوتیک رشد کرده و با رژیم گیاهخواری عاری از هورمونهای رشد تغذیه میشود، جایگزینی طبیعی و بدون چربی برای سایر محصولات طیور است.
صادرات گوشت قرقاول از ایران
برای صادر کردن گوشت قرقاول به مجوزها و تاییدیه های نیاز دارد بنابراین این تمام گوشتهای قرقاول بهداشتی و درجه یک مخصوص صادرات است. گوشت قرقاول برای تامین گوشت مصرفی انسان بسیار مهم است. گوشت قرقاول کالری کمتر و پروتئین بیشتر دارد واین نوع گوشت طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. بعضی. از خانواده گوشت قرقاول جایگیزین گوشت و مرغ میکنند و خواص درمانی بسیار خوبی دارد. در واقع پرندهی قرقاول آسیایی است و گوشت آن بسیار لذیذ میباشد. صادر کردن قرقال به صورت بسته بندی بهداشتی و استاندارد است.
دربارهی پرنده قرقاول
منشأ قرقاول در آسیا است. بسیاری از گونههای این پرنده هنوز در جنگلها و دشتهای پردرخت بهطور وحشی زندگی میکنند. این پرنده به عنوان یک پرنده زمینی شناخته می شود زیرا زیاد پرواز نمی کند و هرگز دور نمی شود. در طول روز به همه چیز اعم از دانه یا کرم نوک می زند، زیرا همه چیزخوار است. شب ها روی درختان نشسته تا از دست دشمنانش فرار کند.
ویژگیهای مفید گوشت قرقاول
• این خوراکی به عنوان منبعی غنی از پروتئین با کیفیت بالا و عناصر مفید مهم، گرسنگی او را به سرعت فرو می نشاند. بهترین گزینه برای یک صبحانه یا میان وعده غذایی برای بازیابی نیروها در طول روز محسوب می شود.
• بسیاری از افراد در حال حاضر در مرحله اولیه کم خونی هستند، خستگی، سردرد، سوزش را تجربه می کنند. آهن حامل اکسیژن خون است و نقش مهمی در حفظ ایمنی و متابولیسم سالم دارد.
• مو و ناخن نشان دهنده عدم تعادل بیوشیمیایی در بدن است. قرقاول ها پروتئینی به دلیل محتوای بالا، مواد معدنی و ویتامین ها شناخته شده اند. با افزودن این محصول به رژیم غذایی خود، می توانید به طور قابل توجهی سلامت کلی را بهبود بخشید و همچنین از دید سالم ناخن ها و موها اطمینان حاصل کنید.
• گوشت قرقاول یک جایگزین خوشمزه و مغذی برای مرغ، بوقلمون و گوشت گاو است.
• از نظر میزان چربی، کمتر از سایر محصولات طیور چربی دارد.
• قرقاول همچنین منبع عالی پروتئین است! یک سینه قرقاول حاوی حدود 20 گرم پروتئین است که برای مصرف روزانه توصیه شده یک (46 گرم) بیش از اندازه کافی است.
• میتوان آن را به روش های مختلفی از جمله سرخ شده یا کبابی تهیه کرد.
تفاوت گوشت قرقاول با مرغ چیست؟
بسیاری از مردم از تفاوت گوشت قرقاول و مرغ بی اطلاع هستند. بافت گوشت قرقاول متراکم تر از گوشت مرغ است زیرا بافت همبند کمتری دارد و بافت گوشت مرغ لطیف تر و آبدارتر از گوشت قرقاول است. گوشت قرقاول طعم قوی تری دارد اما طعم مرغ ملایم تر است. گوشت قرقاول نسبت به مرغ کلسترول و چربی بیشتری دارد و قرقاول حاوی آهن، پتاسیم، روی، نیاسین و تیامین بیشتری نسبت به مرغ است. مرغ پروتئین بیشتری دارد اما گوشت قرقاول آهن بیشتری دارد. اگر قرقاول را برای مدت طولانی بپزید، سخت تر می شود، بنابراین مراقب زمان باشید ولی مرغ را هرگز نباید زیاد بپزید زیرا در صورت پختن طولانی مدت سفت و خشک میشود. گوشت قرقاول جایگزین گران تری برای مرغ است اما مرغ معمولاً ارزانتر از گوشت قرقاول است که می تواند مصرف آن را مقرون به صرفه تر کند.
بازار صادرات گوشت قرقاول روبه افزایش است و متقاضی بسیاری دارد. قیمت صادراتی گوشت قرقاول به درجه و اندازه ی آن بستگی دارد. گوشت صادراتی قرقاول بسته بندی شده است.